Tråd: Gracie Magazine

Tänkte höra om det finns något intresse på klubben att köpa Gracie Magazine - den antagligen största och bästa BJJ-tidningen som finns på engelska (den är tvåspråkig så perfekt att öva portugisiskan med också). Förhandstecknar sig minst 12 stycken för en årsprenumeration för max 600kr (50kr/nummer) så skulle det gå runt plus att klubben får gratis omnämnande i varje nummers klubblista. Tecknar sig fler än 12 blir det billigare per prenumeration. Gissar det är svårt att hitta tolv intresserade på klubben men kan ju alltid kolla.

Smakprov (nedladdningsbar PDF): http://www.graciemag.com/temp/GracieMag_124.pdf

  

Webbplats

Sv: Gracie Magazine

Fortfarande ingen intresserad av Gracie-mag?

Fighter Magazine har för övrigt lagt upp ett par torrents med gamla nummer som man kan ladda ner. Kolla http://www.fightermag.se/magazine.asp?page=all (nummer 2008/1 och ett par nummer bakåt).

  

Webbplats

Sv: Gracie Magazine

Det var någon på Västerås bjj cup som var svensk leverantör eller dylikt för den.  Undrar om det inte var Pilo Stylin?

//Markus Skoog
  

Sv: Gracie Magazine

Gracie-mag har ett standarderbjudande till klubbar vars elever vill prenumerera på tidningen (i kombination med viss lösnummerförsäljning) och jag utgår från att de som säljer på Västerås bjj cup etc har köpt via det erbjudandet. Om minst 12 från Strike vill prenumerera för max 600kr så går det runt även för oss. Har för mig att de som säljer på tävlingar säljer gamla nummer för 50kr/st? Så kan bli lika billigt eller billigare per nummer med en prenumeration.

  

Webbplats

Sv: Gracie Magazine

http://www.graciemag.com/news/145/ARTIC … 03-18.html

Artikel med Alexandre Paiva (min och Anders instruktör i Brasilien)

  

Webbplats

6

Sv: Gracie Magazine

I remember when the Gracies ran little bitty ads in Black Belt magazine. They ran those ads for years. No one really cared about BJJ until Hoyce started choking people with his gi in the early days of the UFC. Now, beyond question, BJJ and Gracie Jujitsu have become one of the most popular styles in the world.