Sv: Klubbkläder och patchar

grymt bra jobbat johan! fin fina loggor

  

Sv: Klubbkläder och patchar

Kul du gillar dem =) Så vilken är absolut snyggast? Står fortfarande i valet och kvalet angående vilken logga som ska vara på tröjorna. Pendlar lite mellan dessa två:

http://img515.imageshack.us/img515/4298/brsttrycksskiss3cirkelko1.jpghttp://www.mypicshare.com/thumbs/20070905/3qjx8ayi.jpg

  

Webbplats

Sv: Klubbkläder och patchar

Jag röstar fortfarande på den vänstra.

"I am a shark, the ground is my ocean...and most people can't even swim" - Machado brothers
  

Sv: Klubbkläder och patchar

den högra tycker jag, en hel cirkel ska det vara!

  

Sv: Klubbkläder och patchar

Vänstra tycker jag!

  

Sv: Klubbkläder och patchar

Tycker nog själv att den högra är något snyggare (även om det är nästan dött lopp) men verkar vara fler som tycker den vänstra och dessutom är stil-texten större och därmed mer lättläst där. Gjorde tre varianter av den vänstra loggan. Själv tycker jag ioffs att original-varianten av vänsterloggan är snyggast. Även om den till vänster här nedanför kändes rätt ren också.

http://img520.imageshack.us/img520/5139/brsttrycksskissmultict1.jpg

Senaste budet angående när vi får tröjorna är att de trycks upp på fredag och därmed borde vara hos mig i början av nästa vecka. Men som sagt: Som med allt sånt här är det lika bra att utgå från att det blir fler förseningar, det gör allafall jag. Då blir det bara en positiv överraskning om grejerna kommer när det är sagt.

  

Webbplats

Sv: Klubbkläder och patchar

Såg inte mycket skillnad på de ovanstående, men det säger kanske mer om mina ickeexisterande photoshop-skills än nåt annat. Gillade också vänstra då det blir mer lättläst när inte en del av texten hamnar upp-o-ned.

Blir tjusigt hur som helst, grymt jobbat.

"I am a shark, the ground is my ocean...and most people can't even swim" - Machado brothers
  

Sv: Klubbkläder och patchar

Nu har jag mailat in loggorna till tryckeriet. Det blev den här:

http://img515.imageshack.us/img515/4298/brsttrycksskiss3cirkelko1.jpg

fast utan bindestrecket i Thai Boxing och så gick jag in och detaljkalibrerade all text så den verkligen var fint centrerad och symmetrisk i höjd på vänster och höger sida.

Ringde tryckeriet idag igen och de räknar med att få plaggen levererade till sig i början av nästa vecka så att vi kan få dem i slutet av nästa vecka. Jag räknar kallt med att det blir ytterligare förseningar (så slipper jag bli besviken) men har vi tur så har vi dem ju till basics-seminariet.

Tillägg 2007-09-19: Nu har tryckeriet fått in alla plagg som beställts. Street t-shirts var slut hos leverantören i Small så får bara dem i Medium (men du kan förstås få en vanlig t-shirt istället plus mellanskillnaden tillbaka om du har förhandsbeställt+betalat en sån och den inte passar).

Plaggen trycks troligtvis under morgondagen för att sedan skickas med DHL, som inte är så jättesnabba om man vill ha skickat med ekonomipris på frakten, så nya budet är att plaggen kommer i början av nästa vecka.

Tillägg 2007-09-24: Plaggen är äntligen tryckta och kommer att skickas ikväll. Framme någon gång onsdag-torsdag enligt vad jag har fått höra.

Tillägg 2007-09-26: Plaggen ska enligt DHL komma hem till mig under morgondagen.

  

Webbplats

34 Senast ändrad av Johan (2007-09-16 18:30:31)

Sv: Klubbkläder och patchar

Bra skit! Offtopic: Kan man pynta basic-seminariet på plats eller är det nåt som ska betalas innan? Hoho kommer bli hårt dan efter 25årsfesten :)

Johan inflikar: Diskussioner om seminariet bör hållas i tråden http://bjj.nyh.se/forum/viewtopic.php?pid=598#p598 så här inte blir för stökigt. Anders har svarat där.

Tap, snap or nap.
  

Sv: Klubbkläder och patchar

Nu har tröjorna kommit!

Officiell "t-shirt-premiär" blir nästa träning som jag är med på, d.v.s. på söndag. Vi har 25 osålda t-shirts kvar - efter de är slut beställer vi nya som tidigast efter årsskiftet (beställer vi mindre serie då så blir de i värsta fall dyrare). Kostar nu 140kr/st (oavsett antal) fram till att jag betalar slutfakturan till tryckeriet, därefter kan priset komma att justeras. Passa på att samtidigt skaffa vår video (wmv-format på CD-R skiva) med alla tekniker för första streck-graderingen (filmat på basics-seminariet hösten 2006) för 60kr så blir det 200kr jämnt med en t-shirt.   

Eftersom så många beställt t-shirts så öppnar sig möjligheten att redan den här terminen beställa åtminstone ryggpatch (med samma Alliance-tryck som på t-shirtsen). Dessa patchar skulle antagligen säljas för 80kr/st beroende på vad jag får för offert - patchar bör, för hållbarheten, tryckas i screentryck, till skillnad från tröjorna som trycktes med plastosol-transfertryck. Det är dock väldigt tight med tid för mig att få iväg beställningen innan jag åker till Brasilien och det bygger på att t-shirtsen fortsätter att sälja bra.

Patcharna lär ju gå åt mer långsamt så tar nog ett bra tag att nå break-even på dem men i längden så siktar jag på att kunna ha råd att lagerhålla även huvtröjor, funktionströjor m.m. Och nog vore det tufft med egna rash-guards! Men nu till en början kommer jag och Anders att ligga väldigt många tusenlappar back.

Hur som helst, se nu till att komma på träningen på söndag (även om ni bara ska vara med och titta) så får ni som förhandsbeställt era t-shirts! Och ni andra får möjlighet att köpa.

  

Webbplats

Sv: Klubbkläder och patchar

Fett! Men jag jobbar på söndag, tar ni med på måndag också?

  

Sv: Klubbkläder och patchar

Shit, jag jobbar också på Söndag, Måndag kommer jag ned dock... Btw är egna rashguards och patchar det coolaste jag hört, det må styras upp. Det vore kul att ha en patch... förutom att man måste lära sig sy då... Bra initiativ till allt detta Johan!!!

  

Sv: Klubbkläder och patchar

Min kontaktperson på tryckeriet har åkt på semester så därför får jag ta diskussionen om fler trycksaker efter jag kommit tillbaka från Brasilien. Jag ska undersöka möjligheterna till att trycka rashguards men problemet tycks ju vara att trycket brukar lossna väldigt fort även från förtryckta rashguards så jag vet inte om färg inte riktigt fäster på materialet eller om de bara valt fel tryckteknik.

Tar självklart med tröjorna även på fler pass. På måndag tar jag med fem extra small och fem extra medium om någon som inte har förhandsbeställt vill köpa så ta med $$$. Först till kvarn!

En liten teaser:

http://img223.imageshack.us/img223/3675/bjjtus1.jpg

  

Webbplats

Sv: Klubbkläder och patchar

Vi fick över två stycken kontrastfärgs t-shirts (svarta med vita ärmslut/krage) i storlek large. Säljes för 200kr/st. Prata med mig eller Anders om du är intresserad.

http://img222.imageshack.us/img222/8029/img0063qx9.jpg

För övrigt gäller priset 140kr/st för vanliga t-shirts veckan ut.

  

Webbplats

Sv: Klubbkläder och patchar

Fan o jag som inte ahr några cash kvar.. jaja får ta nästa leverans

"I dont believe in belts, toughness cant be ranked"
John C Reily
  

Sv: Klubbkläder och patchar

Hytte, är det kontrastfärgs-tröjan du är intresserad av så tror jag inte det är nån rusning till så stora tröjor, så du borde hinna spara ihop innan nån köper den.

Nu måste fakturan snart betalas så priset för t-shirts kommer hädanefter att vara 160kr/st alternativt 200kr för en t-shirt plus en CD med video (i wmv-format) med basics-seminariet infilmat (alla, inte minst de som ännu inte är graderade, borde skaffa den skivan så snorbillig som den är =).

De som vill köpa t-shirts för 140kr/st kan få en absolut sista chans på träningen ikväll (måndag 8/9).

Har tröjorna sålt så bra att vi minst har nått breakeven (behöver sälja ytterligare 15 stycken till fullpris för det) när jag kommer tillbaka så kommer jag att titta på att beställa patchar och kanske till och med rashguards under vårterminen.

  

Webbplats

Sv: Klubbkläder och patchar

Nu har fakturan till sist kommit. Jag fick en bra deal på den så nu är det hög tid att titta på att trycka upp patchar också!

Jag har funderat på tre olika patchar (man kan ju välja att köpa en eller alla, men snyggast och mest enhetligt är ju att köra med hela kitet. så ser man lite lagom gi-pimpad ut också! =). Svart screen-tryck (=extra hållbart) på lite grövre vitt bomullstyg:

*Ryggpatch: Alliance-loggan (samma som på ryggen av t-shirten) med webadressen www.alliancebjj.se nedanför (invikbar för den som bara vill ha loggan)

*Benpatch (framsida lår): Strike-loggan (samma som på bröstet av t-shirten fast större) med webadressen www.strikeboxingclub.se nedanför (invikbar för den som bara vill ha loggan)

*Kragpatch (längst övre kragen): Text "ALLIANCE" (går uppifrån och ner) där det andra "A":et är en Alliance-logga. Denna patch är ju ett måste på prispallsfoton (då ryggen inte syns).

Skulle säljas för ca 80kr/st - alltså 240kr för en überpimpad gi. Antagligen kan jag ordna så de som förhandsbeställer+förhandsbetalar kan få bättre pris.

Har även skickat en förfrågan angående rashguard med tryck. Vad får en sådan kosta? Antar ni håller med om att den bör vara långärmad (=skyddar bättre mot hudsmittor)?

Annars finns det redan kortärmade Alliance-rashguards att beställa här för den som inte kan hålla sig: http://www.alliancebjj.com/merchandise2.shtml

  

Webbplats

Sv: Klubbkläder och patchar

Hej
Rashguards med klubblogga är på väg!!!
Vi har avtal med en leverantör på rashguards, boardshorts och andra kläder.
Håll ut ett par veckor för lev. håller på att testa kvaliten just nu.

Mvh
Peter

  

Sv: Klubbkläder och patchar

Jag fick just ett provexemplar av kortärmad rashguard från samma leverantör som tryckt t-shirtsen (som ju var av stabil kvalitet). Den kortärmade rashguarden de erbjuder är lite dyrare än den långärmade men jag tar självklart in det som efterfrågas på klubben. Vilka är intresserade av rashguards och vill ni i så fall ha långärmat eller kortärmat? Långärmat skyddar bättre mot hudsmittor men är varmare. Jag tror den långärmade rashguarden är av samma märke och tyg (osäker på om den också har vita sömmar) - den har jag inget provex av.

Mitt provex kommer hårdköras kommande pass så vi får se hur tryck etc. håller och så ni får tillfälle att se och klämma på den om ni vill. Materialet är 87%nylon/13%elastan.

http://img181.imageshack.us/img181/5674/img0009kh8.th.jpghttp://img142.imageshack.us/img142/9834/img0010xk5.th.jpghttp://img144.imageshack.us/img144/8905/img0098ow4.th.jpghttp://img167.imageshack.us/img167/6697/img0092qo8.th.jpg
Klicka på bilderna för större versioner.

Riktigt snyggt tycker jag. Mitt ex var lite för litet i armhålorna (fick en i storlek "XS/S/M") men sitter annars tight och bra. Eftersom rashguarden bara lär användas under träning så funderade jag lite på om brösttrycket kanske skulle bytas mot ett större och mindre diskret framsidetryck (som syns bättre på prispallsbilder etc ;). Vad tycker ni?

Jag skulle behöva beställa minst 15 stycken och utpriset skulle bli ca 370kr för långärmad och 350kr för kortärmad.

Edit (080221): Priset för långärmad justerat. Tryckeriet meddelade mig att de skrivit fel i offertmailet =(.

Måste snacka ihop mig med Peter först också och se om det är någon kvalitets/prisskillnad jämfört med hans leverantör och om vi vill ha samma rashguards för både BJJn och MMAn (där många som deltar inte har mycket med Alliance att göra) etc.

För övrigt har vi fortfarande kvar två stycken kontrastfärgs t-shirts (svarta med vita ärmslut/krage) i storlek large för 200kr/st. Prata med mig eller Anders om du är intresserad. Bild nedan.

http://img222.imageshack.us/img222/8029/img0063qx9.jpg

  

Webbplats

45 Senast ändrad av billy (2008-02-18 17:28:04)

Sv: Klubbkläder och patchar

Är definitivt sugen. Har inte fått tillbaka pengarna för utebliven leverans av min hoodie än, så om jag kan byta den mot en sån här skulle jag vara mer än nöjd.

F.Y.I så är alla sjukdomar och fanstyg över nu så ikväll kommer jag och rullar, har saknat alla träningskamrater och bjj'n enormt!

<edit> För mig gör det absolut inget med större tryck, jämför gärna med de enorma trycken chute boxe brukar ha på sina tröjor. Bidrar ju bara med mer klubbreklam.</edit>

"I am a shark, the ground is my ocean...and most people can't even swim" - Machado brothers
  

Sv: Klubbkläder och patchar

Det stämmer Billy, du har 400kr som du inte fått tillbaka än. Vill du ha dem direkt så maila mig ditt kontonummer, eller om du vill ha rashguard+mellanskillnaden. Vill du i så fall ha långärmad eller kortärmad?

Jag vet inte om jag får mixa kortärmade och långärmade i beställningen men om jag får det så räcker det med fem förhandsbeställda+förhandsbetalda rashguards innan jag skickar in en beställning. I annat fall behövs fem förhandsbetalade per ärmlängdstyp.

  

Webbplats

Sv: Klubbkläder och patchar

Slår till på en stycke kortärmad av samma snitt som du hade med dig på träningen så vitt den inte fallit i bitar redan.

"I am a shark, the ground is my ocean...and most people can't even swim" - Machado brothers
  

Sv: Klubbkläder och patchar

Den långärmade är samma märke och modell som den kortärmade enligt tryckeriet (ja, förutom armlängden då får man anta =). Och jag får mixa långärmade och kortärmade i beställningen som jag vill (ange också storlek som ni vill ha så beställer jag närmsta möjliga storlek - tror storlekarna är xs/s/m, m/l och xl eller något i den stilen).

Får jag fyra till förhandsbetalningar (maila mig för kontonummer) så skickar jag iväg beställningen sedan. Jag kommer även att köpa in ett begränsat lager (max 10 stycken) men vill du vara säker på att få rätt storlek med rätt ärmlängd så lägg in en förhandsbeställning.

Väntar även på offert för patchar. Med största sannolikhet blir priset ca 80kr/patch.

  

Webbplats

Sv: Klubbkläder och patchar

Hej

Jag tar en t-shirt och en långärmad rashguard

//Markus Skoog
  

Sv: Klubbkläder och patchar

Ni som vill förhandsbeställa rashguards - maila mig så skickar jag mitt kontonummer för förhandsinbetalning. Jag har fått in en förhandsbetalning och tre rätt säkra intresseanmälningar som förhoppningsvis snart förhandsbetalar så då räcker det med en enda till förhandsbetalning för att jag direkt ska skicka iväg beställningen till tryckeriet! Någon som är sugen på en tjusig Alliance/Strike-rashguard? Maila mig på jnyh (på) rocketmail (punkt) com.

  

Webbplats