1

(6 svar, postad i BJJ)

Är ute och seglar i helgen. Johan; vi måste även kolla över nyckelfrågan och hur vi löser det men d e väl nåt för oss internt.

Hytte skrev:

Är det i källaren där du o Tomas bor?

Jupp.

På med pyjamasen Micke och sluta slåss!

4

(262 svar, postad i BJJ)

Jag, Hytte och Sebbe var där, tyvärr stängde dom redan 19:30.

5

(262 svar, postad i BJJ)

Hur är det på fredagarna, är det öppet eller måste man styra upp en nyckel från ngn ansvarig?

6

(58 svar, postad i BJJ)

Anders skrev:

(OBS hörsägen!)

Sääääkert! :P

7

(4 svar, postad i BJJ)

Anders, kan ni skriva ut kvitton direkt på plats eller är det nåt man behöver be om i förväg? I vilket fall som helst behöver jag ett för att kvittera ut bidrag från jobbet :)

8

(264 svar, postad i BJJ)

Jag Micke Andehn och en annan polare till mig var och kollade en sväng på Tapout. En del riktigt bra matcher, en del sämre. Tyckte nivån på domarna var riktigt bra!

9

(296 svar, postad i BJJ)

@Johan: Kan du ta med en lista 2 CD imorgon måndag 13/9?

Jag körde ju en match på FightNight förut, det var en trevlig tillställning.

11

(130 svar, postad i BJJ)

Anders skrev:

Igår på måndagsträningen var det bra uppslutning. Även ett par nybörjare. Men vi saknar fortfarande flera av våra tidigare medlemmar. Var är ni?? Vi saknar er. Kom ner och träna eller skriv en rad så vi vet var ni är och varför ni inte vill/kan träna längre!

Jag började på ett nytt jobb i måndags och hann inte iväg i tid till träningen. Men kommer ner idag, har betalat o allt!

12

(264 svar, postad i BJJ)

Grattis!

Hytte skrev:

Jag kommer kanske behöva låna din dräkt tomas..

Alright, slänger in den i tvätten då. Eller du kanske vill känna min mighty musk, måhända att den har en lugnande effekt på dina tävlingsnerver?

Ja kommer och kollar och är huligan! Ska försöka dra me mig gamle loaf också. Om nån behöver låna dräkt har jag en A3 jacka o A4 byxor.

Fan va häftigt! Typiskt att man jobbar o inte har nån möjlighet att komma ifrån såhär i julrushen..

16

(147 svar, postad i BJJ)

Hytte skrev:

Vettefan hur man gör det... Är det lätt att uppa filmer på youtube eller

Hehe ja börja uppa 1GB+ okomprimerad film med din ADSL-lina så får du se ^^

Hahahah!

Harding skrev:

de låter som en strålande idé!

Så länge ingen är überallergisk mot pälsdjur (har en liten kisse o vovve) kan vi absolut köra på det, har ju möjlighet att koppla in kamera osv vid TVn om folk som inte tävla vill komma o kika o ta nåra bärs o pizza.

Harding skrev:

var e efterfesten sen då? =)

Om ni e sugna kan vi ju dra hem till mig o förfesta o käka pizza lr nåt innan man drar ut en sväng?

Calle skrev:

Nu har jag också anmält mig, ska bli väldigt kul och prova på tävling. Känner mig dock krasslig så det blir tyvärr ingen träning idag.

Fan va kul! Ska anmäla mig jag å, vette fan vilken viktklass dock..

21

(262 svar, postad i BJJ)

Jag är sugen på imorrn, Limpan me som ja förstått det.

22

(296 svar, postad i BJJ)

Hytte skrev:

Har brannt mig som fan pa axlrna o ser ut som en rosa gris

Tycker så synd om dig Hytte!

Markus skrev:

Jag har ju tränat så jävla dåligt nu, plus att jag suttit på förkylningen från helvetet i två veckor så jag ska försöka samla ihop mig för att tävla på Tapout...

Jag har inte tränat ordentligt sen i våras.. :D Ska försöka köra bra nu i 2v o se hur flåset artar sig, och får man upp lite kondis anmäla mig jag med.

24

(147 svar, postad i BJJ)

Fan suveränt! Stort grattis! Fläska upp filmerna bara så kan vi andra också njuta ^^

Hehe jo jag tror det blev 6-0 Markus, men kan ha fel :) Och det är korrekt, va nog en av de tråkigaste matcherna under dagen.. Markus kämpa hårt för att komma ur guard, men killen tjyvhöll mer lr mindre hela matchen o lyckas få till en halvdan (?) flipp på slutet.

Jag och Limpan va ju där och kolla, och Robin va som sagt riktigt het. Synd att han tog ut sig så mkt i semin och bara fick 5min vila till finalen. Micke va FÖR het, jag menar, dominera killen samt leda med 10-0 och sen gå på ett fotlås där regeltolkningarna är minst sagt luddiga är kanske inte det smartaste såhär i efterhand :P Men "Mickes fallande fotlås" sitter väl alldeles för hårt inetsad i ryggmärgen kan jag tänka mig ^^

Överlag tycker jag det va riktigt kul att va där och kolla, många bra matcher och fighters, även om organiseringen lämna en hel del att önska bla skulle det behövts fler mattor eller framförallt bättre utnyttjande av de 3 som fanns. Nåt som slog både mig och Limpan är att en bra guard och bra guardöppningar/passeringar vinner matcher åt en, nåt åtminstone jag behöver drilla mer! Även intressant att se så många rätt tekniska fighters som förlorar matcher enbart pga dom inte etablerar position ordentligt, utan försöker gå på avslut. Kul att se som åskådare dock :) Jag blev även lite förvånad över att många hade rätt dåligt försvar, rullar åt fel håll underst i sidecontrol och ger därmed ryggen, håller "runt" folk underst i sc istället för att försöka skjuta/räka bort sig osv, blir "fulutstrypta" när dom har guard o lite sånt. Va även en brunbältare i öppna klassen som mötte en säkert 40kg lättare kille och fick bara oavgjort om jag inte missminner mig, mkt pga han inte låg tätt mot den lättare. Hehe det är lätt att va kritisk när man sitter på läktaren :D