1

(7 svar, postad i BJJ)

Det har blivit lite bättre, fick röntga handleden och de sa att båtbenet inte är brutet, så jag får träna handleden (sjukgymnastik) i två veckor och se om det blir bättre. Men tills dess,ingen BJJ,tråkigt nog.

2

(130 svar, postad i BJJ)

Jag planerar att komma tillbaks när min handledsskada blivit bättre, har en stukning och får hålla mig borta från mattan ett tag till

3

(171 svar, postad i BJJ)

Jag är på! Har inte tränat sen jag kom tillbaks till Sverige,så nu är det på tiden att börja igen :)

4

(264 svar, postad i BJJ)

Hej! I lördags 07/06 på min födelsedag fick jag äntligen mitt blå bälte efter att ha tränat nästan varenda dag sen jag kom hit!

5

(296 svar, postad i BJJ)

Hej på er! Nu har jag vunnit statsmästerskapet 3 gånger, varav 2 gånger i FMLP som är den nya ,ledande BJJ federationen i den här staten, och har tagit mig till toppen av rankingen! Länken till rankingen för feminino juvenil är här: http://media.wix.com/ugd/e870d7_f3ced90 … 2e3d06.pdf
Hugs :)

6

(2 svar, postad i BJJ)

En del explosivitet kanske?

7

(264 svar, postad i BJJ)

Igår 25/04 fick jag mitt tredje och fjärde streck! Det går himla fort fram alltså :)

8

(296 svar, postad i BJJ)

Hej på er! En liten uppdatering om min tävling från tidigare idag:
Första matchen vann jag med 2-0 för svep och andra vann jag på armbar! På det viset plockade jag guld och ska förhoppningsvis till Fortaleza för att tävla i brasilianska mästerskapet.

9

(296 svar, postad i BJJ)

Har någon nån aning om hur man krymper sin gi? Min kära,gamla,svenska chokem-gi har blivit för stor (eller så har jag blivit mindre haha)

Grymt jobbat alla tävlande,och stort grattis till alla medaljer! Nästa helg ska jag också tävla, i andra etappen av statsmästerskapet. Första etappen vann jag två matcher på WO (buu),och fick en guldmedalj.

11

(2 svar, postad i BJJ)

Längtar som sjutton tills jag kommer hem och kan träna med er igen! Jag åker hem den 30:de juni. Idas träningsläger brukar hållas med Janni Larsson och Shanti Abelha,om jag minns rätt. Min tränare här höll ett seminarium om självförsvar för tjejer,och sen dess började ett par tjejer träna hos oss,så det kanske kan vara ett sätt att få in fler tjejer att träna BJJ!
På tal om kvinnlig BJJ,så är denna fight riktigt underhållande tycker jag. Ida Hansson vs Luanna Alzuguir i final. http://youtu.be/gSkuXPCFha0

12

(296 svar, postad i BJJ)

Vad typiskt att dom inte har nån gi i storlek A0 :-(

13

(296 svar, postad i BJJ)

Det ska jag absolut göra! Finns Krugans att köpa på nätet?

14

(43 svar, postad i BJJ)

Har ni sett Korals Rio Original gi?! Den var limited edition och är tyvärr slutsåld,men herregud vilken snygg gi!!!

15

(296 svar, postad i BJJ)

Mattias skrev:

Stort God Jul och gott nytt år till er alla. ses nästa termin. då är det full fart igen.

Detsamma Mattias! Vi ses i sommar igen! :-)

16

(264 svar, postad i BJJ)

Stort grattis Mattias, du förtjänar verkligen ditt blåa bälte!!!

17

(147 svar, postad i BJJ)

Hej alla! Jag var och tävlade i helgen (Copa União), det gick bra. Hade två motståndare i en högre viktklass (-61kg och jag vägde in på 55kg). Båda tjejerna var från Brasa BJJ. Jag vann första matchen med 2-0 för svep från guard andra matchen vann jag med 8-6. Det var en riktigt bra tävling,och jag fick mim medalj av ingen mindre än Rodrigo Cavaca. Tråkigt nog bad jag fel person filma och han filmade golvet, haha. Jag försöker hitta nån som filmat matchen,så lägger jag upp på youtube!

18

(296 svar, postad i BJJ)

Cavaca seminariet är klart! Det var verkligen en häftig upplevelse. Han lärde oss några svep och fotlås från half-guard (påminde mig om Mattias!) ,några raka fotlås från öppen guard med och utan gi, en version av giljotinen samt arm drag to backguard. Känner mig rätt så redo inför morgondagens tävling :)

http://youtu.be/OQSw2wjlaU8

Detta tornado drill har vi drillat väldigt mycket här och det är en av övningarna som vi oftast värmer upp med. Borde testas! Riktigt kul

20

(296 svar, postad i BJJ)

Schysst! Jag såg matcherna nu, riktigt grymma!!! Ser fram emot att tävla när jag kommer hem!

21

(296 svar, postad i BJJ)

Mattias skrev:

Valentina: filmar ni inte era matcher? skulle vara roligt att se dem!

Det brukar vara rätt så kaotiskt på tävlingarna här,och man hinner inte riktigt hålla koll på vem som filmar, men nästa tävling får jag se till att filma folks matcher!
(Det blir väldigt många matcher då vi är en stor klubb)

22

(296 svar, postad i BJJ)

Tack för gratulationerna!
Mattias: jo, jag har tävling den 24 denna månad samt Cavaca seminarium den 23 denna månad! Sen har jag ytterligare en tävling den 1 december och 15 december!

23

(296 svar, postad i BJJ)

Hej alla! Idag på träningen fick jag köra två tiominuters matcher mot huvudtränaren Ivaldo (ni kan ju ana hur jobbigt det var!!!) men det var värt det. För i slutet av träningen fick jag äntligen mitt andra streck! Mitt blåa bälte kommer senare i livet, kanske i början av 2014 säger han.
Mvh

Lycka till nu i helgen alla tävlande!!! Lägg gärna upp videos på youtube om möjligt :)
Själv skall jag(förhoppningsvis) tävla den 24 november på Copa União, där ingen mindre än Rodrigo Cavaca kommer att vara på plats. Om axeln läkt 100% så ska jag även tävla i den öppna viktklassen :)
Mvh

25

(296 svar, postad i BJJ)

Tack Mattias! Första matchen var mot en vitbältare som tur var, dock var båda dom en viktklass över mig.
Hoppas ditt knä läker snabbt, himla jobbigt med skador :(